Ledige leiligheter


Flotte, ledige leiligheter

Vi har noen virkelige godbiter ledig i flere etasjer som du bør ta en titt på.

Her har vi bl.a. en 2-roms leilighet i 1. etg. på 53,2 kvm – leil. A-12 – til kr. 3555000,- eks. omkostninger, med god planløsning og flott sørvest-vendt uteplass. Vinduer fra gulv til tak gir en lys og luftig leilighet. Perfekt for nyetablerte eller for deg som ønsker en mer praktisk hverdag.

Et annet alternativ er en stor 3-roms leilighet i 1. etg. med god planløsning på 76,2 kvm – leil. B-17 – til kr. 5355000,- eks. omkostninger, inkl 1 p-plass i garasjekjeller. Leiligheten får stor, overbygget vestvendt balkong på 13 kvm.

Leilighet B-18 er en 4-roms leilighet på 106,6 kvm i 1. etasje. Leiligheten er en endeleilighet og får lys inn fra 3 sider gjennom store vindusflater, og har 2 flotte, flislagte bad – det ene direkte tilknyttet hovedsoverommet, samt overbygget vestvendt balkong på 13 kvm. Leiligheten får oppgradert og flott kjøkken – se bildet øverst på siden. Pris kr 7035000,- eks. omkostninger, inkl p-plass i garasjekjeller.

Vi har også en stor, praktfull 4-roms leilighet i  4. etasje på 131,6 kvm, med balkong på hele 25 kvm med vidt utsyn fra den vinklede balkongen mot både sørvest og vest. Pris for leil. A-43 er kr. 10080000,- eks. omkostninger, inkl. p-plass. Leiligheten får oppgradert kjøkken og to flotte, flislagte bad, hvorav det ene er tilknyttet hovedsoverom.

Se flere detaljer om de ledige leilighetene i boligvelger og prisliste.

Har du noen spørsmål, eller ønsker å komme på visning? Ta kontakt med vår dyktige megler, Ingebjørg Katrin Halle, på tlf. 401 70 580, eller mail ikh@privatmegleren.no. Adressen til Bark Borettslag er Rådyrvegen 2A, Blystadlia.

SE BOLIGVELGER


Beliggenhet

I BARK Borettslag vil du bo sentralt i forhold til både transport, skoler, barnehager og shopping. Med Østmarka som nærmeste nabo og et rikt aktivitetstilbud både i Blystadlia og i områdene rundt. Her har du alt du kan tenke deg av ting å drive med tilgjengelig og rett i nærheten!
Ingebjørg Katrin Halle
Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm