Ledige leiligheter


Flotte, ledige leiligheter

Vi har to virkelige godbiter ledig som du bør ta en titt på.

Leilighet B-18 er en 4-roms leilighet på 106,6 kvm i 1. etasje. Leiligheten er en endeleilighet og får lys inn fra 3 sider gjennom store vindusflater, og har 2 flotte, flislagte bad – det ene direkte tilknyttet hovedsoverommet, samt overbygget vestvendt balkong på 13 kvm. Leiligheten får oppgradert og flott kjøkken – se bildet øverst på siden. Pris kr 7035000,- eks. omkostninger, inkl p-plass i garasjekjeller.

Vi har også en stor, praktfull 4-roms leilighet i  4. etasje på 131,6 kvm, med balkong på hele 25 kvm med vidt utsyn fra den vinklede balkongen mot både sørvest og vest. Pris for leil. A-43 er kr. 10080000,- eks. omkostninger, inkl. p-plass. Leiligheten får oppgradert kjøkken og to flotte, flislagte bad, hvorav det ene er tilknyttet hovedsoverom.

Se flere detaljer om de ledige leilighetene i boligvelger og prisliste.

Har du noen spørsmål, eller ønsker å komme på visning? Ta kontakt med vår dyktige megler, Ingebjørg Katrin Halle, på tlf. 401 70 580, eller mail ikh@privatmegleren.no. Adressen til Bark Borettslag er Rådyrvegen 2A, Blystadlia.

SE BOLIGVELGER


Beliggenhet

I BARK Borettslag vil du bo sentralt i forhold til både transport, skoler, barnehager og shopping. Med Østmarka som nærmeste nabo og et rikt aktivitetstilbud både i Blystadlia og i områdene rundt. Her har du alt du kan tenke deg av ting å drive med tilgjengelig og rett i nærheten!
Ingebjørg Katrin Halle
Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm